Kylmekano siktar framåt i nya lokaler!

Vi på Kylmekano sitter sedan 29 januari 2020 i helt nybyggda och toppmoderna lokaler på Bidevindsgatan 6 på Örsholmen i Karlstad. Flytten från Välsviksleden till de nya lokalerna på Örsholmen har blivit lyft för oss på företaget. Nu siktar vi framåt!

Fastighetens läge är exceptionellt bra med stora glasfasader som bjuder en mäktig vy över norra Vänerns skärgård in i arbetsmiljön. Området Örsholmen ligger även bra med närhet till allt man kan önska, och bättre ska det bli!

– Vi förfogar nu över en helt nybyggd lokal som passar våra ändamål perfekt, dessutom kommer det att bli ännu bättre tillgänglighet när den nya trafikleden på Örsholmen är på plats. Vi och övriga personalen är supernöjda och kunder som besökt oss har njutit av utsikten ut över Karlstads skärgård, säger Fredrik Johansson, delägare och VD på Kylmekano.

– Vi trivs jättebra! Kontorslokalen är stor, ljus och öppen. Verkstadslokalerna är även de moderna och passar verksamheten mycket bra. Alla på Kylmekano har fått vara med och påverkat byggnationen för att den ska bli så bra som den nu är. Det har varit en väldigt bra och smidig process. Säger delägare och projektledare Per Andersson med ett stort leende.


Fredrik Johansson och Per Andersson

Kylmekano är branschledare, något som återspeglas i att vi haft en bra beläggning de senaste åren. Med nya lokaler och framtidstro satsar vi nu på att stärka vår position, men även fortsätta växa och expandera på olika sätt.

– Vi kan hjälpa fler företag att dra ner rejält på sina energikostnader och samtidigt skapa förutsättningar för mer miljövänliga lösningar. Det är något vi ser en ökad efterfrågan på, säger Fredrik och fortsätter.

– Vi finns fortsatt nära våra kunder. Här ifrån våra lokaler på Örsholmen kan vi i företagsledningen snabbt och enkelt nå våra kunder och partners.

Vår satsning att expandera österut har burit frukt. Örebro har visat sig vara en bra region för oss att etablera oss i, och expansionsmöjligheterna är även de riktigt goda.

Örebro är en marknad där vi växer och där vi vill stärka vår position som det företag man vänder sig till för marknadsledande tjänster inom entreprenad och service, kyla och livsmedelskyla, värmepumpar, energioptimering mm. Avslutar Per

Tillbaka